Hva med Visma Business på web og mobil? Vi gir deg VBONLINE®!

Hva med Visma Business på web og mobil? Vi gir deg VBONLINE®!
Med VBONLINE® jobber man i Visma Business og -Dokumentsenter uten å ha programmene installert. Programkoden har blitt flyttet ut på web slik at de tunge ekspertbrukerene fortsatt kan benytte Visma Business på tradisjonell måte, mens de "lettere" brukerne kan bruke mobilen til å registrere timer eller sjekke regnskapstall.

VBONLINE® lar deg håndtere tilbud, ordre, timer, utgående og inngående faktura (frem til "proff-brukeren" kontrollerer og oppdaterer (regnskapsavdeling eller kontor). Løsningen har også inkluderte grafiske visninger, drill-down til bilag og litt tilleggs-funksjonalitet som ikke finnes i Visma Business i dag. Løsningen har støtte for MultiKlient (som vil si at du når flere selskap/firma i samme løsning). 

Det finnes mange løsninger som er integrert med Visma Business, men felles for disse løsningene er at de fungerer på sin egen måte og i stor grad mellomlagrer data slik at det kan oppstå synkroniseringsproblemer. VBONLINE® derimot benytter Visma Business kildekode og dataene lagres kun ett sted; i Visma Business-databasen. VBONLINE® er ikke ment for å erstatte Visma Business for regnskapsførere, da ekspertbrukere trenger Visma Business med all sin funksjonalitet. Men for ansatte som trenger Visma Business av og til er VBONLINE® et perfekt valg. Alle oppgaver kan utføres på mobil, nettbrett, pc eller Mac. Modulene kan kombineres med hverandre innenfor samme pålogging slik at brukerbehovet til den enkelte kunde av byrået dekkes. Den samlede kundeomsetningen via VBONLINE kommer i 2019 til å nærme seg 10 milliarder kroner.

TIME
Vår løsning for timeregistrering har vært i produksjon hos flere av våre kunder siden august 2018. Det er ikke behov for integrasjon da alle data lagres i Visma Business. I forhold til lønnsutbetalinger kan du trekke ut dataene via Excel/CSV-format til Visma Lønn eller vi tilpasser formatet til andre lønnssystem. Responsivt design gjør at TIME fungerer utmerket på både PC, Nettbrett og Mobiler. Selve timeregistreringsbilde kan spesialtilpasses virksomheten. Grunndata (Kunde, Prosjekt, Ansatt/Bruker og Produkt/Lønnsart) vedlikeholdes i VBONLINE Standard.

API-TILGANG
I tillegg til å tilby systemleverandører en direkte integrasjonsmulighet via internett, finnes det allerede en rekke ferdige integrasjoner som bruker VBONLINE-API, sliks om POS, Netthandel, CRM, med mer.

SALGSKONTRAKT
Behandling av repeterende tjenester med variabelt omgang (ala snøbrøyting), er en populær modul hvor utført arbeid kan registreres mobilt og faktureringen skjer automatisk.

TANKBIL
Denne modulen tilbyr avanserte logistikk/lager funksjoner, spesielt tilpasset Tankbil-virksomhet. Dette er en VBONLINE bransjeløsning utviklet sammen med Boreal Sjø (Minol). Den legger grunnlaget for standard Logistikk-modul.

MARTECH TRADING
Systemet Maritech Trading er nesten en monopollist innen sjømat-industri og fiske-trading. Her fungerer VBONLINE MT som en overbygning på Visma Business og Maritech Trading, i tillegg til API-integrasjoner.

MOBIL-APP
Denne lastes ned fra Apple Store eller Google Play. Hvor du velger selskap/byrå og Standard, Time eller MinSide

 

Vil du vite mer om VB Online?

Ta en uforpliktende prat med oss på mail eller ring vår spesialist Egil Stavik Tautra på +47 915 82 016!