Nytt år, nye muligheter med Visma.net Financials

Nytt år, nye muligheter med Visma.net Financials
Vi har nå ønsket et nytt år velkommen, og kanskje vi til og med har satt oss noen nyttårsforsetter. Disse kan uttrykke personlige mål eller en plan for virksomheten man jobber i. Til felles handler det om endringer som kan bidra til høyere livskvalitet og verdiskapning.

I løpet av januar har vi implementert Visma.net Financials for tre nye selskaper. Disse har dermed valgt å starte det nye året med blanke ark, og et helt nytt ERP-system. Virksomhetene opererer i ulike bransjer, men til felles har de ønsket et sømløst system som forenkler arbeidshverdagen.

For å realisere dette målet har autoprodukter blitt aktivert. Autoprodukter er tilleggstjenester som automatiserer og effektiviserer prosesser. Videre flytter det tid og fokus fra manuelle rutiner, og kan dermed bidra til økt fokus på analyse og kontroll. Det har også blitt utviklet spesialtilpasninger som skreddersyr systemet til de ulike virksomhetene.

Alt i alt, ser vi at en god løsning skapes ved å sette realistiske mål, og slik er det også med våre nyttårsforsetter.

Av erfaring kan det være vanskelig å holde nyttårsforsetter levende. På et overordnet plan handler det derimot om å gjøre det enkelt, og slik er det også hos oss. Til syvende og sist skal det være svevende lett å gå over til Visma.net Financials.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og demo.