De ansatte vet best

De ansatte vet best
Visma.net Payroll gir din bedrift og dine ansatte en ny måte å jobbe med lønn og HR på. Løsningen er tilgjengelig overalt, da det hele foregår på nett via PC, mobil eller nettbrett.

La ansatte registrere sine egne timer,fravær og egne ferieønsker på mobilen sin. Unngå at ledere og mellomledere må registrere noe de ikke har kontroll på, når hver enkelt ansatt har bedre oversikt over sine egne timer og fravær. Det samme gjelder utlegg som de ansatte har, la de selv registrere sine utlegg og reiser. For ledere betyr det mer tid til kjerneprosessene, da man kun trenger å se oversikten og raskt kontrollere at informasjonen stemmer. Alle relevante data overføres til lønnssystemet.

Hver enkelt ansatt er registrert i Visma.net Employee som en «hub» hvor man har full kontroll på alle de ansatte, hvilken lønn de har, hva en normal arbeidsuke er, hvor lenge de har jobbet og alt av relevant informasjon om den ansatte. På bakgrunn av dette vet systemet hvordan den ansattes lønn skal bli, basert på hva de selv har registrert.

Det som gjenstår for lønnskontrolleren er å se på avvikene, og kontrollere det som er feil – godkjenn deretter lønnskjøring, og la systemet håndtere resten for deg – transaksjonene i banken, innmelding til myndighetene og de ansattes lønnslipp.Vil du vite mer om Visma.net Payroll? Bli med på webinar!

- Dette er en profesjonell lønnsløsning for små og mellomstore bedrifter og kan brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som økonomi og logistikk.