Med en mobil i hånden og tilgang på nett kan du få mye gjort

Med en mobil i hånden og tilgang på nett kan du få mye gjort
Vi har som regel en mobil lett tilgjengelig. Når du sitter på t-banen, bussen eller toget scroller du sikkert gjennom nyheter, leser meldinger og ser igjennom hva som har skjedd i sosiale medier i løpet av dagen. Hvorfor ikke registrere ferien din, oppdatere timene dine eller registrere utlegg og reiseregninger i samme slengen?

Visma.net Payroll gir deg som ansatt og bedriften en ny måte å jobbe med lønn og HR på. Smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser, utlegg og timer direkte på mobilen, og alle data sendes automatisk inn i lønnssystemet. Du som ansatt tar bilde av et utlegg, registrerer fraværet ditt, oppdaterer timer i app’en og din leder godkjenner enkelt og greit via sin mobil eller PC. 


             

Med et nettbasert lønnssystem får lønningsansvarlige og ledere bedre innsikt i data som er registrert av de ansatte og man slipper å jakte etter informasjon for å gjøre beregninger og punche data manuelt. Med en samlet oversikt over alle lønnsdata kan lønningsansvarlig sørge for korrekt utbetaling av lønn hver gang. De ansatte kan deretter sjekke lønnslippen sin på mobil. Når lønnsprosessen er fullført, sendes det automatisk melding til banken for utbetaling. Visma.net Payroll er også integrert med Altinn som vil si at A-melding genereres automatisk og gjør rapportering til myndighetene enklere. Full kontroll med andre ord.


Lurer du på om dette er noe for din bedrift?
Ta kontakt med en av våre dyktige kunderådgivere for en
uforpliktende prat, eller les mer om produktene nedenfor.

Reiseregninger og utlegg
Ferie og fravær
Nettbasert lønnssystem